Jazz

”Från Monica Z till Bo Kaspers Orkester…”

Datum: Lördag den 10 februari 2018, kl 20.30 – ca 21.30 på Stationspuben i Knivsta
Välkomna till Stationshuset! Här bjuds du på en riktigt härlig pubstämning, trevliga events, stort utbud av dryck samt god mat.
Puben Stationshuset ligger på Stationsvägen 2 i centrala Knivsta. Byggnaden är från 1876 och är ett ovanligt välbevarat hus av en gammal stationstyp som kallades Habomodellen. Numer är huset privatägt och drivs som pub med bland annat mat, lokalt bryggd öl (Train Station Brewery), musik, stand-up och uppträdanden.

En hyllning till några av Sveriges bästa textförfattare genom tiderna!

På programmet bjuds jazzörhängen och låtar i jazz-tappning av härliga svenska textförfattare genom tiderna som Beppe Wolgers, Lars Nordlander, Hasse&Tage och Povel Ramel m.fl.. Det blir lite Monica Z och lite annat smått och gott på inspelade backtracks arrangerade av musikproducenten, musikern och tillika gitarrgurun Ulf Holmberg.

Medverkande solist är Canilla Enskär som bland annat medverkat i KnivstaRevyn. Sommaren 2016 såg vi henne på scen i rollen som Max i barnteaterföreställningen ”Max och Snyfflorna”. Men den 10:e blir det som sagt jazz och jazzinspirerat för hela slanten på programmet, med musikarrangemang på backtrack av ingen mindre än Ulf ”Mighty Shadow” Holmberg!

Boka föreställningen!

Föreställningen kan bokas med sång och med musik på backtrack eller sång med livemusik. Kontakta oss för en offert.
E-post: hej@scenkonstnarerna.se
Telefon: 0734-60 33 51

Några smakprov att lyssna på finner du nedan: