Mord på Walloxen, Knivsta. Mordgåta, musikunderhållning och mat.

Mord på Walloxen!

Plötsligt slås alla dörrar igen på Knivstas finkrog Bistro Larsson! En konstapel skyndar fram till scenen, baljan till hans sabel skrapar olycksbådande över parketten. ”Ett mord har begåtts här inne”, ropar han med myndig stämma. ”Ingen får lämna salen!”

Vad är det som har hänt? Är ni alla i fara? Frågor ställs oroligt kring alla borden, men en sak är säker: någon här inne på Bistro Larsson vet mer än er andra i lokalen, för hon eller han har ett mord på sitt samvete! Och allt pekar på att mördaren planerar att slå till igen – redan i kväll!

Kan du bistå polismyndigheten i utredningen? Kommer ni att hinna avslöja mördaren innan någon annan råkar illa ut? Och hon där borta vid grannbordet, ser hon inte ut att bete sig underligt? Och vart tog förresten hovmästaren vägen?

Onsdagen den 20 september kl. 19 inträffar ”Mord på Walloxen” på restaurang Bistro Larsson i Knivsta och du är inbjuden!

Ett mord måste hastigt utredas till tonerna av skön jazz och medan buffén står framdukad.
Det blir en minnesvärd kväll – för er som överlever och kan minnas!

”Mord på Walloxen” är ett lättsamt, spännande och klurigt deckaräventyr. Lite som ett lyxigt escape room, fast med musikunderhållning och medan du äter god mat.

Förboka via: bokning@bistrolarsson.se för att säkra din plats!

Arrangeras av:
Scenkonstnärerna, Anders Danell och Gamla Stans Deckarbokhandel i samarbete med Bistro Larsson och Visit Knivsta.

#mordpåwalloxen #scenkonstnärerna